Waarom Urk Werkt voor werkgevers

Belangstelling?
Neem contact op met:

Petra Rebel
0320-80 00 00
06-11 87 70 86
[email protected]

Michel Sweerts
06-50 62 30 42
[email protected]

Contactformulier

Duurzaam actief op Urk
De gemeente Urk vindt het belangrijk dat alle inwoners meedoen in hun eigen dorp. Maar sommige inwoners hebben door omstandigheden extra aandacht nodig voor hun toetreding tot de arbeidsmarkt. Urk Werkt staat voor hen klaar. Wij hebben oog voor meerdere leefgebieden dan alleen werk. Niemand wordt uitgesloten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Is er sprake van een capaciteitsprobleem? Wij zoeken op korte termijn goed en betrouwbaar personeel voor u. Samen maken we het verschil. Onze dienstverlening is kosteloos. U draagt bij aan een participatiesamenleving. Door werkzoekenden van Urk Werkt in te zetten, geeft u mensen een kans om uit de spiraal van thuiszitten, verplicht solliciteren en afwijzing te stappen. Het is een win-win situatie. Onze werkzoekenden willen graag een baan vinden en daar met plezier naar toe gaan. U krijgt gemotiveerd personeel.

Samenwerken met Urk Werkt
Wij helpen u niet alleen bij het vinden van geschikt personeel, maar blijven desgewenst ook na de plaatsing in beeld voor begeleiding. Daarnaast biedt het Urk Werkt diverse opleidingen aan waardoor onze kandidaten hun kennis, vaardigheden en attitude ontwikkelen.

Een duurzame participatie
Ons doel is om een goede match te maken tussen werkgevers en werkzoekenden. Samen met u willen we bouwen aan een goed draaiende lokale economie en een sociale samenleving voor iedereen. Doe met ons mee en bel voor een afspraak!

Nieuws:

Werkgeversservicepunt Urk Werkt wordt uitgevoerd door Concern voor Werk N.V.
Vaartweg 67 (hoofdkantoor) 8243 PD Lelystad  |  Produktieweg 5 (bezoekadres) 8304 AV Emmeloord

Ga naar de inhoud